t Marijn Pool – Over Mij

Over Mij

Heeeeeeeeeel kort iets over mezelf(binnenkort meer)

Leeftijd: 25

Geïnteresseerd geraakt in computers en programmeren toen thuis van zolder er ineens een Enterprise tevoorschijn kwam. Toen mijn vader liet zien dat je met zelfgeschreven "tekst"(basic) de computer dingen kon laten doen was ik verkocht.

Een tripje naar de bibliotheek en het boek Programmeren voor Dummies later ben ik begonnen met QBasic. Dit was voor mij mijn eerste Hello World ervaring en dat was exact het moment dat ik hooked was aan het feit wat programmeren heet.

Vanaf dat moment altijd veel met computers bezig geweest, zowel hardware als software. Daarnaast ook altijd bezig geweest met (micro)elektronica en heb tegenwoordig meer Arduino's en ESP's in huis dan ik wil toegeven.

Na VWO afgerond te hebben op de middelbare school heb ik één jaar Kunstmatige Intelligentie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Erg interessant maar het bleek niet voldoende bij mij te passen. Na een jaar overgestapt naar Informatica(Computer Science) en dat paste significant beter bij mij. Helaas heb ik hier maar één jaar van kunnen afmaken omdat mijn (halverwege dat jaar gediagnosticeerde) ADHD teveel in de weg zat. Groningen was voor mij wel echt de place to be dus heb ik besloten om naar de Hanzehogeschool te gaan.

Op 16 April 2019 kreeg ik na ruim een jaar hard werken het zeer heugelijke nieuws dat mijn afstudeerscriptie met een voldoende was beoordeeld en dat ik mijzelf afgestudeerd mag noemen!

Op het moment van schrijven ben ik aan het oriënteren wat het werkveld mij te bieden heeft en daarmee dus werkzoekend!